2014-05-02 01:47:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ne kendőzze el gondolatait

Napi horoszkóp május 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Pénzügyekben akkor mondhatja magát szerencsésnek, ha képes a lemondásra is, és ezáltal meg tudja akadályozni azt, hogy nagyobb veszteségei legyenek. Adakozzon, mondjuk az állatvédőknek, ezzel elébe mehet a bajnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Végre szabadnak és függetlennek érezheti magát. A kötöttségektől akkor tud igazán megszabadulni, ha valami távoli, vagy félreeső helyre utazik. Lehetőleg olyan helyre, ahol nincs térerő. Ki kell szakadnia a hétköznapokból!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az ég végre tiszta és kék, sehol egy felleg, ami zavarná önt a tökéletes boldogságban! Ez átvitt értelemben is igaz: a lelke most fényes és tiszta, nem tudja megzavarni a világ tökéletlensége. Annál kevésbé, mert most látja a lényeget.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne engedje, hogy e hosszú hétvégén is elragadja önt a családjától a munkamániája. Az idő igazán kiváló egy közös kiránduláshoz. Miért is ne ragadná meg a lehetőséget? Még nagyon messzire sem kell menniük, a természet karnyújtásnyira van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Akármilyenek is a szomszédai, nem tarthat velük örökösen haragot. A mai nap jó lehetőséget kínál önnek a békülésre. A szép május, a tavasz hangjai, virágai és illatai jó környezetet teremtenek ehhez. Ön is jobban jár így.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Eddig túl kevés ideje maradt a családjára, most azonban végre sokat bepótolhat az elmaradásaiból. Ha a kedvesét vidámnak látja, az önnek is nagyon sokat jelent. És nem is csak a viszonzás miatt. Végül is ön egy adakozó típus.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem szokása általában, ma mégis az ügyeletes „megmondóember” szerepét ölti magára. Azért ne higgye azt, hogy ön az igazság egyedüli letéteményese. Mérlegeljen, vegye számba mások véleményeit is. Önnek is a javára válhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A vitatkozás, úgy tűnik, ma lételeme önnek. Ám ne csodálkozzon, ha előbb-utóbb azt fogja tapasztalni, hogy mindenki menekül öntől. Úgy látszik, mások nem élvezik annyira azt a provokációt, amit ön jelent a számukra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne kombináljon, felejtse el negatív gondolatfuttatásait. Az meg sem fordult a fejében, hogy ezek nem leszűrt tapasztalatok, hanem éppen fordítva: miattuk kell megtapasztalnia annyi negatívumot. Ez a május most mindent megfordíthat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jól teszi, ha nem kendőzi el a gondolatait. Azonban azt is, ha ügyel a módra és a stílusra, ahogyan előadja azt. Ugyanaz a tartalom más formában egészen mást jelenthet. Válogassa meg hát a szavait, tartózkodjon az alpári stílustól!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön nem tartozik a meghunyászkodó emberek közé. Sőt. Éppen a mérhetetlen szabadságvágya az, ami nehézzé teszi az ön számára a társkapcsolat megélését. Ám, ha végre olyan társat talál, akinek ez szintén fontos! Ma meglelheti őt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön a nyugalom embere, éppen ezért szeretik, keresik sokan az ön társaságát. A kedvese viszont mintha éppen az ellentéte lenne: nyughatatlan, örökmozgó, beszédes. Néha fárasztó, de önnek ez kell a teljesség megtalálásához.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: